Deze week in GTST: Shanti gaat letterlijk door een hel
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Shanti gaat letterlijk door een hel

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het leven van Shanti stond geheel op zijn kop. Eindelijk leerde ze haar vader, Pieter kennen. Haar moeder had jarenlang gelogen over het bestaan van Pieter. Shanti kon haar geluk niet meer op. Langzaam maar zeker leerden de twee elkaar steeds beter kennen. Alleen liep Pieter met een groot geheim rond.

Zijn gezondheid liet hem behoorlijk in de steek. Alleen een levensbedreigende operatie kan zijn leven redden. Mede op aanraden van Shanti wilde Pieter zich laten opereren. De operatie is goed verlopen. Shanti en haar zus, Noortje, konden zelfs even bij hem. Maar dan gaat het plotseling toch ineens erg mis.

De artsen doen wat ze kunnen. Voor Shanti slaat de paniek volledig toe. Gaat ze haar vader nu al verliezen? Gelukkig is Rik bij haar om haar bij te staan. Noortje gaat ook door een hel. Kunnen de twee troost bij elkaar vinden? Het ziet er niet heel goed uit voor Pieter. Billy is ook in het ziekenhuis en probeert haar dochter bij te staan.

Alleen heeft Billy haar gedachten er niet helemaal bij. Zij is in gedachten bij Richard en bij het op de vlucht slaan. Ze krijgt een kans om helemaal opnieuw te beginnen. Maar wel buiten de muren van Meerdijk. Kan ze Shanti opnieuw in de steek laten? Kan ze dat nu wéér doen? Is haar liefde voor Richard dan zo groot?

Janine is betrokken bij het vluchtplan. Alleen haalt ze daar de woede van Ludo op de hals. Hij is allesbehalve blij met het vluchtplan. Hij zal daar hoe dan ook een stokje voor steken. De spanningen lopen daardoor enorm hoog op. Dochter Nina merkt het natuurlijk en trekt al snel conclusies. Kan zij er voor zorgen dat de spanningen weg gaan?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.