GTST-blog: Laura mag eindelijk het ziekenhuis verlaten
Bron: RTL/Feriet Tunc

GTST-blog: Laura mag eindelijk het ziekenhuis verlaten

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Laura krijgt goed nieuws. Ze mag met ontslag. Maar ze wil niet naar een verpleeghuis. Dan mag ze bij Julian logeren. Ze gaat samen met Steef in de auto naar Julian’s huis en installeert zich daar. Maar ze wordt wanhopig als er allerlei gedoe is over Steef en trekt daarna met Henk in het huis van de familie Bouwhuis. Henk verzorgt haar goed met lekkers maar breekt op een gegeven ogenblik serviesgoed. Laura wil dat hij nou eindelijk eens rustig bij haar komt zitten.

Robin vindt dat Daan Ludo moet aangeven, maar Daan zegt dat hij juist voor hem is gaan werken om zijn vijand dichtbij zich te houden. Ondertussen zit Robin op het bureau te snuffelen in het dossier van Richard van Nooten. Zij wil verder zoeken en boekt in het geheim een vlucht naar Sicilië. Ze zegt tegen Daan dat ze een paar dagen naar haar moeder gaat, maar als zij hem belt, hoort hij Italiaans praten. Als zij weer terug is confronteert hij haar daarmee. Robin beweert met haar moeder bij een Italiaans restaurant te zijn geweest. Dan hoort Ludo dat Robin in Italië heeft zitten wroeten in de zaak Richard.

De discriminerende uitspraak van Steef heeft gevolgen. Hij krijgt de pers op zijn nek. Die staat bij zijn huis op wacht. Abby moet zich vermommen. Zij biedt later de pers haar excuses aan voor zijn gedrag. Steef wordt uit zijn team ontslagen en trekt weer bij zijn ouders in. Hij zet ook een excuusfilmpje online. Daarna wordt er een steen door de ruiten gegooid. Er is online een filmpje van de dader te zien. Bij de Koning hoort hij van Abby dat ze hem niet meer wil omdat hij te onvolwassen is.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!