Deze week in GTST: Rik en Shanti komen weer thuis!
Bron: RTL

Deze week in GTST: Rik en Shanti komen weer thuis!

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Rik en Shanti hebben het weer fijn samen. Dus besluiten ze om het huisje waar ze verblijven te verlaten en weer naar huis te gaan. Nina, Saskia en Steef organiseren een welkomstfeestje voor hun. Maar dan krijgt Saskia slecht nieuws. Verder neemt Shanti nog een besluit. Wat voor besluit?

Sinds Linda en Luuk een time out hebben, gaan de twee heel ongemakkelijk met elkaar om op de praktijk. Linda wil niks liever dan bij Luuk zijn en wil daarom graag duidelijkheid van hem. Gaat Luuk die duidelijkheid geven?

Afspraak met grote gevolgen

Merel en Steef geven advies aan Demi over de situatie met Pim. Dat advies is om Pim goed duidelijk te maken dat het niks wordt tussen hen. Demi volgt dit advies op, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Er gebeurt iets afschuwelijks. Maar wat?

Laura probeert Henk zover te krijgen dat hij verder op onderzoek uitgaat, maar hij is bang dat hij geconfronteerd wordt met het verleden. Toch doet ie het. Hij gaat langs bij een oude bekende. Bij wie?

Angstcultuur

In het Spectrum verschijnt een krantenartikel over de angstcultuur binnen de bedrijven van Ludo. Hij reageert er niet op en ook niet op het nieuws. Janine laat zich ompraten door Stefano, ze gaat zelf de uitzending van in de Roos over angstcultuur presenteren.

Maar zonder Ludo. Janine vraagt Stefano om als gast aan te schuiven. Ludo voelt zich steeds onveiliger. Daarom geeft Janine hem advies. Maar welk advies?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!