Halve finalisten Dance Dance Dance zijn bekend

Zaterdagavond moesten presentatrice Marlayne Sahupala en haar danspartner Patrick Martens Dance Dance Dance verlaten. Zij zijn het tweede danskoppel die het dansprogramma van RTL 4 moeten verlaten. Vorige week vielen Bridget Maasland en haar danspartner Jelle ook al af. Met het vertrek van Marlayne en Patrick zijn de halve finalisten nu bekend.

Holly Mae Brood en Soy Kroon, Britt Scholte en Urvin Mante en Miljuschka Witzenhausen en London hebben allemaal de halve finale weten te halen. Vanavond dansten Marlayne en Patrick onder andere op het nummer uit Beauty and the Beast. Daarnaast danste Patrick ook nog op een nummer van Jason Derulo.

De dansstrijd gaat volgende week zaterdagavond weer verder. Dan zal de spanning nog meer gaan toenemen. De drie danskoppels moeten dan werkelijk alles gaan geven. Er kunnen namelijk maar twee danskoppels door naar de grote finale. Wie de finalisten zullen worden zal volgende week duidelijk worden.

Ondanks dat Marlayne en Patrick zijn afgevallen, is er ook nog goed nieuws. Met hun deelname hebben zij wel een bedrag van €25.000,- verdiend. Dit bedrag hebben zij gegeven aan De Zonnebloem. Het goede doel was maar wat blij met dit mooie bedrag.

Dance Dance Dance is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Mike van den Toorn

Geef een reactie