Helga van Leur doet mee aan Het Perfecte Plaatje

Voormalig RTL Weer gezicht, Helga van Leur, is één van de kandidaten van Het Perfecte Plaatje. Dat nieuws werd vrijdag bekend gemaakt. In het vierde seizoen van het programma wordt weer gezocht naar de beste fotograaf.

Helga presenteerde jarenlang het weer bij RTL 4. Later zat zij aan de tafel bij RTL Summer Night met Beau van Erven Doorns. Naast Helga, is SBS6 presentator Kees Tol ook één van de deelnemers. Zij zijn aan het rijtje van deelnemers toegevoegd.

Twee kandidaten zijn natuurlijk niet genoeg. Daarom gaan Froukje de Both, Christina Curry, Daphne Deckers, Johnny Kraaijkamp, Steven Brunswijk en Jamie Westland de strijd met elkaar aan. Een van deze acht deelnemers komt als winnaar uit de bus. Iedere week zal er een deelnemer afvallen. De presentatie is wederom in handen van Tijl Beckand.

Het vorige seizoen werd gewonnen door Patty Brard. Zij volgde daarmee Humberto Tan en Estelle Cruijff op. Zij wisten de seizoenen daarvoor te winnen. Wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje weer te zien is bij RTL 4, is nog niet bekend.

Foto: RTL

Geef een reactie