Zó gaat het nu met Alwin & Anita uit Married At First Sight - Match or Mistake
Bron: RTL / ITV

Zó gaat het nu met Alwin & Anita uit Married At First Sight - Match or Mistake

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Alwin & Anita? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Alwin en Anita leken de juiste strategie te hebben. Ze probeerden geen liefdesrelatie te forceren, maar besloten eerst vrienden te worden. De verschillende leuke uitjes wakkerde een vlammetje aan en tijdens de final vows betuigden Alwin en Anita de liefde aan elkaar. Helaas liep het na de opnames toch stuk.

Het huwelijk mag dan zijn mislukt, Anita heeft geen spijt van haar deelname. Ze heeft veel geleerd. Anita zette zichzelf altijd op de laatste plaats. “Ik heb geleerd dat ik best een beetje egoïstischer mag zijn en aan mezelf mag denken, want ook dat is zelfliefde”, zei ze afgelopen november in tijdschrift Grazia.

Oogje op expert?

Anita heeft aan het programma geen man overgehouden, maar wél vrienden voor het leven. “Met Laury, Roxy en Yvette heb ik echt een band gecreëerd. Ik spreek ze nog bijna dagelijks”, vertelt ze in Grazia. Haar liefdesleven staat nu op een laag pitje. Na Married At First Sight heeft ze niet meer gedatet.

Ook Alwin is nog steeds single, al is er wel een andere vrouw uit MAFS die een plekje in zijn hart heeft veroverd. Op Instagram plaatste hij een foto met… expert Marianne van der Gaag! Hij bedankt haar voor haar support. Rizwan reageert grappend: “Heb je er toch een vrouw aan overgehouden, lekker man!”

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!