‘NOS wil Champions League wegkapen bij Talpa’

De NOS zou zomaar eens de rechten van de Champions League weg kunnen kapen bij Veronica. Volgens De Telegraaf is de NOS terug in de race om de uitzendrechten. RTL en SBS strijden al om de rechten maar nu lijkt ook de NOS zich ermee te gaan bemoeien.

De NOS laat in een reactie weten nog niets te willen bevestigen: “Zolang er rechten op de markt zijn, doen we hier geen mededelingen over. Alle informatie die we delen, of we nu bieden of niet, heeft invloed op lopende onderhandelingen.”

De Champions League is al twee seizoenen te zien bij Veronica, toch heeft de zender moeite met een miljoenenpubliek aan zich te binden.

“Hoewel het maar de vraag is of er komend seizoen überhaupt één Nederlands team meedoet en terwijl alle hoogtepunten ook nog eens bijna-live bij Ziggo Sport te zien zijn, vindt de NOS het volgens ingewijden de moeite waard om toch weer een bod uit te brengen.”, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant zou de NOS een bod van zeker zeven miljoen euro hebben gedaan om de rechten binnen te slepen.

Foto: Talpa TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *