Opnames nieuw seizoen Wie ben ik?! starten in februari

Het spelletjesprogramma, Wie ben ik?!, komt weer terug in het nieuwe jaar. Op de Facebookpagina van RTL 4 was op Nieuwjaarsdag een oproep te lezen. Hierin zocht de commerciële zender publiek voor de opnames van het nieuwe seizoen. Op 12. 13 én 14 februari zijn er weer opnames van dit populaire spelletjesprogramma in Amsterdam. Opnieuw zal Wendy van Dijk dit spelletjesprogramma gaan presenteren.

Of er dit seizoen weer twee vaste teamcaptains te zien zijn is nog niet helemaal duidelijk. Het vorige seizoen, van april 2017, waren er nog maar twee vaste teamcaptains te zien. Zo streden Jandino Asporaat en nieuwkomer Najib Amhali wekelijks tegen elkaar. In iedere aflevering kregen beide mannen hulp van twee bekende Nederlanders. 

Toen Wie ben ik?! terugkeerde bij RTL 4 waren er maar liefst vier vaste teamcaptains te zien. In 2013 keerde het spelletjesprogramma terug bij RTL 4. Daarvoor was Wie ben ik?! een tijdje bij SBS6 te zien. In het ene team waren Paul de Leeuw en Jandino Asporaat vaste teamcaptains. Tegenover de twee mannen waren Gordon en Richard Groenendijk te zien.

Vorig jaar verdwenen Paul, Gordon en Richard uit Wie ben ik?! Paul keerde terug naar BNNVARA waar hij onder andere in Lekker Laat! te zien was. Gordon was te druk met andere projecten en stopte met Wie ben ik?! Richard leek een overstap te maken naar SBS6. Hier was hij onder andere te zien in de terugkeer van Wat vindt Nederland?

Wanneer Wie ben ik?! weer te zien zal zijn is nog niet bekend. Waarschijnlijk zijn de nieuwe afleveringen in maart bij RTL 4 te zien. De kans is groot dat Wie ben ik?! direct na het nieuwe seizoen van de TV Kantine, begin maart, op de zaterdagavond van de commerciële zender te zien is.

Foto: Nick van Ormondt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *