Roel Dirven keert weer terug naar Meerdijk

Acteur Roel Dirven (links op de foto) keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de soapserie van RTL 4 is hij beter bekend als Flo. Een paar weken geleden verliet Flo Meerdijk voor een expeditie in Lapland. Maar maandag 28 januari keert de vriend van Lucas (Ferry Doedens) terug naar Meerdijk.

Flo heeft namelijk gehoord van de verdwijning van Lucas. De familie Sanders zet alles op alles om Lucas te vinden. Het blijkt dat het verhaal van โ€˜Kwaad Bloedโ€™, het luisterboek van Janine (Caroline de Bruijn), nog altijd nagespeeld wordt. Het ging zelfs zo ver dat Janine op bezoek is geweest bij Hein Lisseberg (Bas Heerkens).

Hein heeft geprobeerd om Janine te vermoorden. Zij kwam met Hein in contact voor haar boek. Langzaam maar zeker wurmde Hein zich in het leven van Janine. Zelf had ze niet in de gaten waar Hein op uit was. Hij wilde Janine vermoorden, wat heb bijna is gelukt. Net op tijd werd Janine nog gevonden en gered. Kort daarna werd Hein weer opgesloten in een gesloten inrichting.

Het blijkt dat Hein samenwerkte met Jos (Bas Keijzer). Niemand had verwacht dat Jos ooit nog vrij zou komen. Maar hij kwam op vrije voeten om Meerdijk voor de tweede keer op zijn kop te zetten. Hij had de identiteit van een andere gevange overgenomen. In de zomer-cliffhanger van 2017 zette hij Boks volledig in brand. Ook moesten Rik (Ferri Somogyi) en Bing (Everon Jackson Hooi) vrezen voor hun leven.

Jos ging achter Janine, Ludo (Erik de Vogel), Rik, Bing en Aysen (Dilan Yurdakul) aan. Maar zijn plan mislukte en hij werd weer opgepakt. Maar hij laat nog geen woord los over zijn samenwerking met Hein. Of iemand hier nog achter gaat komen is nog niet bekend. Gaan ze Lucas nog wel op tijd vinden? Wanneer komt er een einde aan alle spannende gebeurtenissen in Meerdijk? Voorlopig houdt de spanning nog wel even aan. In ieder geval nog tot eind januari.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Veerle Maris

Geef een reactie