The Voice Senior gaat van start

Vrijdagavond start de nieuwe talentenjacht van Nederland; The Voice Senior. Vanaf 20.30 uur start de zoektocht naar ouderen met een gouden stem. Welke zestig plusser weet de coaches het meeste te overtuigen? Marco Borsato, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Gerard Joling & Gordon zijn de coaches in deze speciale versie van The Voice.

Het is voor Gordon en Gerard de eerste keer dat zij in de bekende rode stoelen zitten. Marco, Angela en Ilse zaten er al vaker in. Zo waren zij al te zien als coach in The Voice of Holland en The Voice Kids. In totaal zijn er vier afleveringen te zien. Hiervan is er één auditie aflevering, één battle, één knock-out en één finale aflevering. Welke coach zal er uiteindelijk met de overwinning vandoor gaan?

De presentatie is wederom in handen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Zij zijn al vanaf het eerste seizoen van The Voice of Holland dé gezichten van de talentenjacht. Zo presenteerden zij ook samen The Voice Kids. Zo stonden zij de kandidaten in raad en daad bij. Ook wanneer er iemand niet door ging, stonden Martijn en Wendy vaak klaar met een schouder om op uit te huilen.

The Voice Senior is vanaf vanavond iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Talpa

Geef een reactie