Wendy: ‘The Voice volgend jaar nog bij RTL’

The voice of Holland is volgens presentatrice Wendy van Dijk volgend jaar nog op RTL4 te zien. Dat heeft de presentatrice van de succesvolle talentenjacht aan RTL Boulevard laten weten. John de Mol, de producent van The voice of Holland, probeert het programma naar zijn tv-zender SBS6 te halen.

Er zijn momenteel 44 advocaten bezig om The voice of Holland naar SBS6 te halen, maar de talentenjacht blijft sowieso nog een jaar bij tv-zender RTL4 te zien. “We zijn in ieder geval gevraagd in juni dagen vrij te houden voor The Voice, dus dat betekent maar één ding”, aldus Wendy.

Als The voice of Holland na volgend jaar toch naar SBS6 gaat, weet Wendy niet of zij met het programma meeverhuist. “Mijn contract loopt af in juni, dus het wordt wel spannend welke kant het opgaat.” Momenteel voert Wendy gesprekken met RTL. “Ik voel me prima bij RTL, dus we zien het wel.”

De Mol zei woensdag in Pauw dat hij The Voice graag naar SBS6 wil halen. RTL gaf een dag later aan verbaasd te zijn over de uitspraken. De mediamagnaat is de eigenaar van zendergroep Talpa TV, bestaande uit SBS6, Veronica, Net5 en SBS9, en haalde ook al It Takes 2 en Dance Dance Dance weg bij RTL.

Foto: RTL / William Rutten

Geef een reactie