Wie is de Mol? hints uit aflevering 3

Wie is de Mol? hints uit aflevering 3

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Wie is de Mol? was deze week weer vol met opvallende momenten en veel verraad zoals de titel al zei. Natuurlijk blijft het nog steeds moeilijk om zeker te zijn van je mol, maar aflevering drie is toch wel het moment waar je een mol moet gaan kiezen. Wij willen je daar nog een beetje bij helpen, want we weten hoe moeilijk het is. Carolina De mol weet nog steeds te zorgen voor een lage pot en dit zijn de oorzaken.

Lasergame
De klassieker van Wie is de Mol?, lasergames, zorgde voor honderd euro in de pot en ook een aantal nieuwe verdachten. Zo negeerde Marlijn haar medekandidaten helemaal en sprong ze (voor haar zeggen enorm hoog) tegen een val aan en was ze af met enveloppen in haar hand. Zonde, want ze had de envelop van Carolina de mol. De enige kandidaat waarvan we de naamcode niet gezien hebben is die van Carolina. Wel hebben we een tuk tuk met MOL gezien. Is de MOL tuk tuk die van Carolina? Ook apart was dat Martine haar medekandidaat Margriet heeft afgeschoten.

Watervliegtuig
De watervliegtuig opdracht is een opdracht die veel molloten een lange tijd zal bijblijven. Met lappen stof moesten de kandidaten op het strand een stadsnaam spellen. Eitje koekie zoals Viktor zou zeggen. Terwijl Marlijn de rest van de groep irriteerde door te dansen met kinderen, wisten Rik en Chris de stadsnaam te raden. Opvallend, aangezien je vanuit het vliegtuig maar een klein deel van het woord kan lezen. BEA stond er terwijl Bentota het antwoord was. Geen paniek voor de mol, want Chris en Rik liepen langs de envelop en stapten in een boot naar het mangrovebos. 'Prachtig plekje' volgens Chris die de weg al kende van 3 op Reis.

Test en executie
Bij de test kwam er een 21e vraag waarin werd gevraagd wie de kandidaten een extra vrijstelling gunden. Er gebeurde niet veel opvallends, maar Carolina werd 'verraden' zoals de titel van de aflevering al zei. Ze was de enige die geen vrijstelling kreeg, maar ze wist te test goed genoeg in te vullen om door te mogen naar de volgende aflevering op het strand van Sri Lanka.

Donderdag 20:30 is de vierde aflevering van Wie is de Mol? te zien op NPO1.
Bekijk Wie is de Mol? terug op TVblik.nl/wie-is-de-mol