Alain Clark nog niet zeker over The Voice

Alain Clark nog niet zeker over The Voice

Geschreven door Pieter Jongsma

Alain Clark ''weet nog niet zeker'' of hij in het vierde seizoen van The Voice of Holland als coach in een van de draaiende stoelen plaats wil nemen naast Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

Dit vertelde de singer-songwriter zondag in het RTL4-programma Life 4 You. ''Ik vind het een leuk programma, maar ik heb graag goede mensen achter me staan en niet voor me. Dat voelt niet comfortabel'', sputterde Alain Clark voordat hij zijn nieuwe single Back In My World ten gehore bracht.

''Maar het is wel iets waarvan ik denk dat ik het goed kan'', zei Alain over het herkennen en coachen van muzikaal talent. Alain vertelde niet officieel te zijn gevraagd door producent John de Mol. Trijntje Oosterhuis, coach sinds het derde seizoen, heeft al wel zijn interesse gepolst. Dat deed ze in het vliegtuig.Op weg van de Verenigde Staten naar Nederland zaten Alain en Trijntje naast elkaar en zag de coach van winnares Leona Philippo haar kans schoon.

''Onderweg naar Nederland vroeg ze het'', zei Alain Clark, die nog over het aanbod nadenkt. The Voice of Holland zoekt nieuwe coaches nu Roel van Velzen en Nick en Simon hebben besloten het stokje over te dragen.

© BuzzE