Bioscoop Releases: Pinocchio, The Rental en Ava
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: Pinocchio, The Rental en Ava

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepelen, verschijnen eerder uitgestelde filmreleases in de bioscoop. Twee keer per maand bespreken we een aantal nieuwe filmtitels die in de bioscoop zullen verschijnen.

Pinocchio

Een nieuwe vertelling van de oude sprookjesklassieker. Gepetto is een arme Italiaanse timmerman. Als hij het poppentheater van Mangiafuoco ziet, besluit hij een houten pop te maken zodat hij het land kan rondreizen en daarmee de kost kan verdienen. Hij krijgt een blok hout van een vriend en maakt daaruit een jongenspop. Er gebeurt iets magisch; de pop begint te praten, lopen en eten. Hij kan wat iedere kleine jongen ook kan. Gepetto voedt hem op als zijn eigen zoon. Pinocchio heeft moeite om braaf te zijn en rent vaak weg van huis. Op deze momenten maakt de houten jongen de gekste avonturen mee. De live action-versie van Pinocchio laat een verhaal zien vol grappige, verwonderende en ontroerende momenten. De film is vanaf 22 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

The Rental

In het huiveringwekkende regiedebuut van Dave Franco gaan twee jonge koppels voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online geboekt hebben. Het weekend begint gezellig, maar al snel gebeuren er duistere dingen. De koppels hebben het idee dat de verhuurder hun bespioneert. Stukje bij beetje zien de vrienden in dat zij niet alleen zijn in het huisje. De vier ontdekken elkaars geheimen, waardoor het nooit meer zoals ooit tevoren zal zijn. Deze horror/thriller-film is vanaf 23 juli te zien in de bioscoop.

Ava

Ava is een dodelijke huurmoordenaar, die werkt voor een geheime organisatie. Wat zij het beste kan? Hooggeplaatste doelwitten uitschakelen, waar dan ook ter wereld. Een van haar opdrachten loopt verkeerd af, omdat zij de verkeerde informatie krijgt doorgespeeld. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie te bezoeken om eerder beschadigde banden te herstellen. De geheime dienst kan het niet riskeren dat Ava in leven blijft en probeert alle sporen te wissen. Ava moet niet alleen zichzelf, maar ook haar familie beschermen in de strijd om haar leven.