Big Brother: ‘Kan Kristof heel even zijn mond houden?’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Big Brother: ‘Kan Kristof heel even zijn mond houden?’

Geschreven door Natasja Landman

Elke donderdag laat Natasja haar licht schijnen op Big Brother 2022.

Week 3 in het Big Brother-huis en je begint de bewoners steeds beter te leren kennen. De positieve, maar ook de minder positieve kanten van de bewoners komen naar boven. In een groep is er altijd iemand die de leiding pakt en in deze groep staat Kristof te springen om de baas te spelen. Zeker na het vertrek van Kitty begint dit nog meer op te vallen, maar daarvoor was het ook al.

Kitty kon af en toe nog wel tegen hem in gaan, denk bijvoorbeeld aan het “pizza-incident”. Bij iedere beslissing hoor je Kristof er bovenuit. Soms is dat positief, als hij probeert zijn mede huisgenoten te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Dat was goed zichtbaar toen Hanne en Leroy in de tuin een opdracht aan het doen waren. Kristof was bijna de gehele proef ook in de tuin en probeerde ze te motiveren.

Persoonlijk vind ik het soms ook fijn als hij even zijn mond zou houden. Toen Kitty (vol emoties) het huis moest verlaten en rustig afscheid stond te nemen was Kristof de eerste die door het huis riep dat ze een geweldige kandidate was en dat ze trots moest zijn. Iets dat zij op dat moment helemaal niet was op zichzelf. Zij zat vol woede en ook al bedoelde hij het goed het kwam op dat moment niet goed over.

Rode knop

Nu staat deze week ook nog in het teken van surprise-week in het Big Brother-huis. In de tuin staat een rode knop die af en toe afgaat. Degene die als eerste op de knop drukt krijgt een “surprise”. Voor Kristof een manier om zich goed te laten zien. Er is op dit moment niemand in het huis die vaker op de knop gedrukt heeft dan Kristof. Hij springt uit bed als de zoemer gaat, klimt als eerste door het raam of rent keihard door de tuin naar de knop. Hij doet er echt alles aan om als eerste op de knop te drukken. Ik vind het wel erg grappig dat hij er nog niets positiefs voor zichzelf aan over heeft gehouden.

Waar andere bewoners Little Brother worden of kunnen kiezen om een koffer terug te krijgen moet hij foutloos tot 1000 tellen. En maak je dan per ongeluk bij 990 een fout dan moet je weer vanaf 1 opnieuw beginnen. Maar Kristof maakt dit helemaal niets uit, als de knop gaat dan zal hij er weer alles aan doen om als eerste te drukken. En dat is toch ook wel een complimentje waard.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!