Paul de Leeuw stopt met presentatie Niet Klein te Krijgen
Bron: RTL

Paul de Leeuw stopt met presentatie Niet Klein te Krijgen

Geschreven door Pieter Jongsma

Paul de Leeuw stopt met de presentatie van het tv-programma Niet Klein te Krijgen. Dit doet de presentator na een relletje dat ontstond. Dat vertelt hij in de podcast Lightless Lounge.

Eerder ontstond er ophef nadat Paul met stemverheffing zijn ongenoegen heeft geuit over het programma. Medewerkers van het programma hebben dit als onprettig ervaren.

Paul heeft daarop zijn excuus aangeboden en heeft tijdens de opnames voor de tweede reeks toch besloten te stoppen. "Ik wil niet dat in het Prinses Máxima Centrum maar één ouder met een kind dat ziek is, denkt: daar loopt die jongen die zijn stem heeft verheven", zegt Paul. "Dus ik heb het stopgezet en enorme gesprekken gehad, ook over dat het allemaal niet is gegaan zoals het nu is geïnterpreteerd. Dat wordt ook door iedereen toegegeven."

BNNVARA respecteert het besluit van Paul. "Als presentator heeft Paul een belangrijke bijdrage geleverd aan het mooie programma dat Niet Klein Te Krijgen is geworden. Het programma krijgt zoals gepland een tweede seizoen maar dan met een andere presentator."