Dancing with the stars levert flink wat kijkers in

Wat is er aan de hand met de zaterdagavond van RTL 4? De derde aflevering van het live programma, Dancing with the stars, leverde fors in. In totaal zaten er slechts 571.000 mensen klaar voor het dansprogramma. Vorige week keken er nog meer dan 800.000 mensen. Door deze lage kijkcijfers staat het dansprogramma op plek twaalf in het kijkcijferoverzicht.

De concurrentie deed het stukken beter. Linda de Mol kon weer rekenen op 1,0 miljoen kijkers voor de derde aflevering van Ik hou van Holland. Vorige week dook ze net onder het miljoen, maar nu maakt ze het weer goed. De winnaar van de zaterdagavond werden wederom de Beste zangers. Daar keken in totaal weer 1,1 miljoen mensen naar.

Na Dancing with the stars zakten de kijkcijfers nog verder in. Taboe werd rond half elf door maar 253.000 mensen bekeken. Het best scorende programma van RTL 4 was het half acht nieuws. Daar keken 580.000 mensen naar.

Later op de avond bleken ook Dit was het nieuws en Echt waar(?!) te sterk voor RTL 4. Dit was het nieuws wist, na Beste zangers, nog 929.000 mensen te bereiken. Echt waar(?!) deed het ook niet slecht met 652.000 kijkers. Beide programma’s staan dan ook op de plekken vijf en negen in het kijkcijferoverzicht.

Consumentenprogramma Kassa dook voor de twee week achter elkaar onder het miljoen. Even na 19.00 uur zaten er 926.000 mensen klaar voor het laatste consumentennieuws en voor de Belbus met Renze Klamer. Het zijn overigens wel meer kijkers dan een week geleden. Vorige week keken er iets meer dan 800.000 mensen naar Kassa.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Je kunt Dancing with the stars terugkijken via Gids.tv

Foto: Tom Cornelissen

Geef een reactie