Holland’s Got Talent zoekt uniek talent

De talentenjacht, Holland’s Got Talent (HGT), gaat bijna weer beginnen. Alleen is de talentenjacht nog wel op zoek naar uniek talent. Dit maakte jurylid Angela Groothuizen via Twitter bekend. Iedereen die denkt een uniek talent te hebben, kan zich vanaf nu aanmelden.

Angela heeft er in ieder geval weer zin in. Samen met Chantal Janzen, Dan Karaty en Paul de Leeuw vormen zij de jury van HGT. Paul neemt de plek van Gordon over. 

Ook heeft HGT een nieuwe presentator. Humberto Tan neemt de rol van Johnny de Mol over. Presentator Johnny is overgestapt van RTL naar SBS, net als Gordon. De opnames van de audities zullen hoogstwaarschijnlijk weer in theater De Spiegel in Zwolle plaats vinden. De laatste jaren is De Spiegel dé plek van de audities van het unieke talent.

Wanneer het nieuwe seizoen weer op televisie te zien is, is nog niet bekend. Momenteel is HGT druk op zoek naar uniek talent. Of de kandidaten nu kan dansen, zingen, sporten of goochelen, iedereen is welkom om auditie te doen. Maar niet elke auditie is even goed. Als een jurylid een auditie niet goed vindt, dan kan die op een rode knop drukken. Bij vier rode kruizen wordt de auditie stopgezet.

Naast de roze knoppen is er ook één gouden knop. Deze ‘Golden Buzzer’ mag door ieder jurylid één keer gebruikt worden. Als een auditie zo goed is, dan kan een jurylid met deze ‘Golden Buzzer’ de kandidaat direct naar de liveshows sturen. Dit gebeurde in het vorige seizoen ook al vier keer. Of dat dit seizoen ook weer gaat gebeuren zal nog even moeten blijken.

Holland’s Got Talent is in het najaar weer te zien bij RTL 4. 

Foto: RTL

Geef een reactie