Jandino Asporaat stapt over van RTL naar SBS

Opnieuw stapt er een presentator over van RTL naar SBS. Dit keer waagt Jandino Asporaat de overstap naar SBS van John de Mol.  Woensdag maakte Albert Verinde dit nieuws bekend in 6 Inside. Het is niet de eerste overstap in medialand. Onlangs vertrokken Gordon en Johnny de Mol ook nog naar SBS.

Bij RTL is Jandino vooral bekend van programma’s als Dance Dance Dance en Alles mag op vrijdag. Wat hij nu bij SBS gaat maken is nog niet bekend gemaakt. Er bestaat nu een mogelijkheid dat Jandino terugkeert als presentator van Dance Dance Dance. Het afgelopen seizoen nam Humberto Tan die plek van hem over.
Daarnaast maakte Albert Verlinde nog bekend dat John Williams gevraagd is om Expeditie Robinson te presenteren. Nu Art Rooijakkers het programma niet wil presenteren, moest RTL opzoek naar een nieuwe presentator. De definitieve opvolger voor Dennis Weening is nog niet gevonden.

Ook zijn er mensen die van SBS overstappen naar RTL. Zo stapte Kees van der Spek onlangs nog over. De presentator is vooral bekend van verschillende misdaadprogramma’s zoals Oplichters in het buitenland en Moord of zelfmoord.

6 Inside is iedere werkdag om 18.00 uur te zien bij SBS6.

Foto: RTL

Geef een reactie