Nieuw contract voor Angela Groothuizen

Presentatrice en jurylid Angela Groothuizen heeft een nieuw contract getekend. Zij blijft de komende tijd bij RTL Nederland te zien. Dit nieuws werd dinsdag bekend gemaakt. Zelf is Groothuizen hier ontzettend blij mee.

Momenteel is het jurylid iedere zaterdagavond te zien in Holland’s Got Talent. Over twee weken zal duidelijk worden wie de talentenjacht van RTL 4 wint. Daarnaast was zij ook jurylid in de zangwedstrijd It Takes 2. Maar dat programma is verhuisd van RTL naar SBS.

Naast Holland’s Got Talent is Groothuizen ook te zien in het programma Obese. Eerder werd dit programma nog gepresenteerd door Wendy van Dijk. Maar inmiddels is Groothuizen het gezicht van het programma geworden.

Er komen nog meer programma’s aan waarin Groothuizen te zien zal zijn. Welke programma’s dit precies gaan worden, is nog niet bekend gemaakt. Het is wel fijn dat Groothuizen bij RTL blijft. Want de zender is in de maand januari onder meer Gordon, Wendy van Dijk en Linda de Mol verloren aan SBS6. Deze drie voormalig RTL-gezichten stapten allemaal over naar SBS.

Holland’s Got Talent is zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Geef een reactie