Noraly Beyer verteller in The Passion

Noraly Beyer is te zien in The Passion. Ze maakt de cast van The Passio compleet. in een interview met Het Parool is te lezen dat de journalist en voormalig NOS-nieuwslezer de rol van verteller vervult in de achtste editie van het muzikale paasevenement.

In navolging van onder anderen Remco Veldhuis, Lenette van Dongen en Robert ten Brink vertelt Noraly Beyer dit jaar het verhaal over de laatste uren van het leven van Jezus.


Noraly: “Het verhaal van The Passion is tijdloos en belangrijk om door te geven aan volgende generaties. Ik zie er ontzettend naar uit om mijn bijdrage te leveren op donderdag 29 maart in Amsterdam Zuidoost.”

Amsterdam-Zuidoost is gastheer van de achtste editie van The Passion dat dit jaar in het teken staat van het thema ‘Ik zie jou’. Bijzonder voor Noraly, die zelf inwoner is van dit stadsdeel: “De Bijlmer heeft de afgelopen decennia een metamorfose ondergaan. De wijk kent architectonische verrassingen, maar is vooral een smeltkroes van culturen geworden. En daardoor is dit stadsdeel een spiegel voor heel Nederland, omdat we een steeds intercultureler land aan het worden zijn. Met The Passion in de Bijlmer gaat heel Nederland iets van die veelzijdigheid zien”, aldus Noraly.

Foto: EO

2 comments on “Noraly Beyer verteller in The Passion

  1. orbitowski schreef:

    Draadloos? Daar moet je wel echt héél goed voor ingelicht zijn.

  2. Jaaa liefde voor deze post! En goed zo die Monteith”s Brewery, Ben er ook geweest ? Heb naar je gelinkt trouwens!!

Geef een reactie