Opnames van nieuw seizoen TV Kantine zijn begonnen

Goed nieuws voor de fans van de TV Kantine. Op dit moment zijn er opnames van het negende seizoen van de leukste kantine van Nederland. Wederom kruipen Carlo Boszhard en Irene Moors in de huid van verschillende Bekende Nederlanders (BN-ers). Voor de TV Kantine is Irene weer even terug op haar oude vertrouwde nest. Momenteel is Irene namelijk één van de presentatrices van SBS6.

De partner van Carlo, Herald, plaatst een filmpje op zijn Instagram account. Hierop vroeg hij aan zijn volgers welke BN-ers zij graag terug zouden willen zien. Vooral de naam van Fred van Leer wordt vaak genoemd. Danny de Munk, Ronald Molendijk en Angela de Jong komen ook voorbij. Daarnaast worden ook André Hazes junior en zijn vriendin Monique genoemd. 

Naast Carlo en Irene komen er ook vaak ‘gastacteurs’ langs. Zo kwam Elise Schaap eens langs om in de huid van Sylvie Meis te kruipen. Zij deden toen een persiflage van Linda’s zomerweek. Hierin speelde Irene de rol van Linda de Mol en Carlo was toen te zien als Richard Groenendijk. Het was bijna eng hoe Elise op Sylvie leek. Maar Elise zette ook de rol van Chantal Janzen bijzonder goed neer.

De echte Chantal Janzen kroop al eens in de huid van Barbie. Maar ook speelde zij als eens de first lady van Amerika, Melania Trump. Ook die rollen waren Chantal op het lijf geschreven. Maar ook Chantal zelf werd regelmatig nagedaan. Zo kroop Kim-Lian van der Meij ook al eens in de huid van de blonde presentatrice. Toch wist Elise de rol van Chantal beter neer te zetten.

Carlo en Irene zullen ongetwijfeld weer inhaken op de actualiteit. Zo zullen zij ongetwijfeld in gaan op de kritiek die er momenteel heerst op RTL 4. Wie weet kruipt Carlo opnieuw in de huid van Humberto Tan, de presentator van RTL Late Night. In de TV Kantine was Humberto toen te zien als de nieuwe kassier. Die rol had Humberto toen overgenomen van Albert Verlinde.

Wanneer het negende seizoen van de TV Kantine weer op RTL 4 te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *