Peter Hein van Mulligen wint de wintereditie van De Slimste Mens

Vrijdagavond was de grote finale van De Slimste Mens te zien op NPO 2. In de finale streden Arjan Postma, Mark Tuitert en Peter Hein van Mulligen. De finale werd gewonnen door Peter Hein. Hij wist in de eindfinale te winnen van Arjan. Mark viel al eerder in de finale uit en werd dus derde van deze wintereditie.

In de finale wist Peter Hein 472 seconden te scoren. Arjan had er in totaal 255 verdiend. De seconden bij Arjan tikten heel hard achteruit. Uiteindelijk wist Peter Hein met een flinke voorsprong te winnen van Arjan.

Peter Hein volgt, met zijn overwinning, Roelof de Vries op. Roelof wist de zomereditie van 2018 te winnen. Met de winst voor Peter Hein komt er een einde aan de wintereditie. Het huidige seizoen werd erg goed bekeken. Iedere aflevering wist bijna met gemak meer dan รฉรฉn miljoen kijkers te scoren. Zo keken er donderdagavond weer ruim 1,6 miljoen naar de halve finale. Toen viel Korneel Evers af, die de dag finale verloor van Mark.

Nu De Slimste Mens erop zit hoeft de kijker een quiz niet te missen. Aanstaande maandag start het nieuwe seizoen van Per Seconde Wijzer. Deze quiz is van maandag tot en met donderdag te zien om 19.50 uur bij BNNVARA op NPO 2. Op vrijdagavond keert Astrid Joosten terug met haar bekende quiz 2 voor twaalf. Deze quiz is iedere vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.

Foto: KRO-NCRV / Stijn Ghijsen

Geef een reactie