Qmusic strikt Peter Andre voor Foute Party

Zanger Peter Andre komt in juni naar Nederland. Radiozender Qmusic heeft de zanger weten te strikken voor de Foute Party. Hierbij zal de zanger, die bekend is van de hit Mysterious Girl, een optreden geven. Ieder jaar is de Foute Party een bijzonder muzikaal evenement. Naast Peter zal ook Toybox een optreden geven.

Dit zal allemaal plaats gaan vinden op 29 en 30 juni in de Brabanthallen. In de Foute Party komt alleen ‘foute’ muziek voorbij. Voor de meeste mensen is het Foute Uur inmiddels wel een begrip. Iedere dag tussen 09.00 uur en 10.00 uur heeft Qmusic het Foute Uur. In dit uur komen alleen maar foute hits voorbij. Zo komen er nummers voorbij van onder andere Britney Spears, Spice Girls en Westlife.ย 

Maar dit is nog niet alles. Minimaal รฉรฉn keer per jaar komt Qmusic met de Q top 500 van het Foute Uur. Hierbij roept de radiozender de hulp in van zijn luisteraars. Aan de hand van de stemmen van de luisteraars wordt de Q top 500 gemaakt. Deze lijst wordt ook vaak op Oudejaarsdag herhaalt.

Beluister hierover het nummer Mysterious Girl van Peter Andre:

Foto: Qmusic

Geef een reactie