Samantha Steenwijk is te zien in nieuw seizoen Beste Zangers

Zangeres Samantha Steenwijk is één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Dat nieuws werd vrijdag bekend gemaakt. De zangeres is bekend geworden door haar deelname aan The Voice of Holland. In RTL Boulevard gaf ze aan dat aanstaande zondag de opnames al plaats gaan vinden.

Naast Samantha zal ook Tim Akkerman mee gaan doen. Hij was de leadzanger van de Nederlandse band Di-Rect. Toen hij opstapte uit de band, werd hij vervangen door Marcel Veenendaal.

Ook Henk Poort, Emma Heesters, Floor Jansen en Rolf Sanchez zijn te zien in het nieuwe seizoen. Rolf is bekend geworden dankzij de talentenjacht X-Factor. Vooral in Amerika is hij enorm populair. Maar nu reist hij voor even af naar het zonnige Ibiza. De presentatie is weer in handen van Jan Smit.

Beste Zangers is een podium waar hits opnieuw geboren worden. Zo werd Duurt Te Lang van Davina Michelle een enorme hit. Heel Nederland wist in één klap wie ze was. Ook zangeres Glennis Grace scoorde een enorme hit dankzij haar versie van Afscheid.

Wanneer het nieuwe seizoen op televisie te zien is, is nog niet bekend.

Foto: RTL / William Rutten

Geef een reactie