Soy & Holly Mae winnen Dance Dance Dance

Zaterdagavond was dé grote finale van Dance Dance Dance. Twee danskoppels stonden recht tegenover elkaar. Het werd een spannende finale. Uiteindelijk wisten Soy Kroon en Holly Mae Brood het dansprogramma van RTL 4 te winnen. Met hun overwinning mogen zij een bedrag van €100.000,- weggeven aan het goede doel. Soy en Holly Mae dansten voor Spieren voor spieren.

Het andere danskoppel, Urvin Monte en Britt Scholte, werden tweede. Zij kregen net niet genoeg punten van de jury. Met hun tweede plek mogen zij een bedrag van €25.000,- weggeven aan het goede doel. Urvin en Britt dansten voor de Nierstichting, die daar maar wat blij mee waren. 

Holly Mae mocht onder andere dansen op Lady Gaga’s Applause. In het begin leek ze hier moeite mee te hebben. Maar toch stond ze als een heuse Lady Gaga op het podium. Bij dit optreden werd hun joker ingezet. De punten van de jury werden hierdoor verdubbeld. In totaal kreeg Holly Mae drie keer een tien wat dus zestig punten opleverde.

Het dansavontuur zit er weer op. In totaal deden vijf danskoppels mee aan Dance Dance Dance. In de eerste en in de tweede aflevering bleven alle vijf koppels nog in de strijd. In de derde aflevering viel er een danskoppel af. De week daarna, in de vierde aflevering, viel er weer een danskoppel af. Na vijf weken stonden er nog drie danskoppels in de halve finale. In deze halve finale gingen uiteindelijk Soy en Holly Mae en Urvin en Britt door naar de finale.

Foto: Mike van der Toorn.

Geef een reactie