Veronica’s Meimaand Filmmaand in het teken van Helden

De Veronica film maand staat volgende maand in het teken van Helden, zo maakte Talpa bekend. Het grootste filmevent op televisie keert in mei weer terug voor de 2019 editie.

Dit jaar staat de HELD in verschillende vormen centraal in maar liefst 25 films en 10 tv-premières. Vorig jaar was deze themamaand de best bekeken maand in de geschiedenis van Veronica TV.

Met een marktaandeel van 9,7% (in de doelgroep 20-54 jaar) is het oude record uit 2011 verpletterd. Speciaal voor de fans organiseert de zender op 13 mei de exclusieve première van John Wick 3: Parabellum.

Tijdens de Meimaand Filmmaand staat de dinsdag in het teken van het futuristische superhelden epos X-Men. Naast de zeer succesvolle blockbusters X-Men: Days of Future Past en X-Men: Apocalypse is ook de tv-première van Logan met Hugh Jackman te zien. Op woensdagen staan de premières gepland van Chapter 2, Atomic Blonde en Fast & Furious 8.

Op de vrijdag gevolgd door sequels als Hitman: Agent 47 en xXx: The Return of Xander Cage. En natuurlijk tv-premières die luisteren naar klinkende namen als The Brothers Grimsby (met Sacha Baron Cohen) en The Counselor (met Michael Fassbender). Ook zijn de films War of the planet of te Apes, Batman vs Superman, Dawn of Justice en Suicide Squad.

Geef een reactie