Wie is de mol? blijft twee miljoen kijkers bereiken

Zaterdagavond zaten er weer veel mensen klaar voor Wie is de mol? Het populaire spelprogramma van AVROTROS was alweer toe aan haar vijfde aflevering. Rond 20.30 uur zaten er weer 2.411.000 mensen klaar voor de nieuwste aflevering. Daarmee staat het spelprogramma weer bovenaan in het kijkcijferoverzicht. Vorige week keken er ook al ruim 2,4 miljoen mensen.

Direct na Wie is de mol? zond AVROTROS een nieuwe aflevering van Ik Vertrek uit. Het realityprogramma wist weer eens 1.468.000 mensen te bereiken. Twee weken geleden keken er ook al 1,5 miljoen mensen naar Ik Vertrek. Recht tegenover Ik Vertrek kon de kijker ook zappen naar NPO 3. Op die zender was de vijfde aflevering van Moltalk te zien. Daar keken in totaal weer 855.000 mensen naar. 

RTL 4 zond rond 20.10 uur de derde aflevering van de TV Kantine uit. In de derde aflevering stond de Amerikaanse serie The Addams Family centraal. In deze scene speelden ook Yolanthe Sneijder-Cabau en zangeres Maan een rol. Yolanthe maakte zelfs een kleine sneer naar haar man, Wesley Sneijder. In totaal keken er weer eens 1.214.000 mensen naar het persiflageprogramma.

Een week eerder keken er ook al 1,1 miljoen mensen. In de tweede aflevering van de TV Kantine stond Voetbal Inside centraal. Volgende week zal de TV Kantine onder andere bestaan uit Op goed geluk, het datingprogramma van Gordon. Met de huidige kijkcijfers van zaterdagavond staat de TV Kantine op plek zeven in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 19,1 %.

Over Op goed geluk gesproken! Het datingprogramma wist zaterdagavond zeker 1.081.000 mensen te bereiken. Eindelijk sloeg de liefde eens toe. Tijdens het twee deel van het programma sloeg de vonk over tussen twee jongens. Het werd wel een klein beetje ordinair, maar dat schijnt bij het programma te horen. Een week eerder verloor Gordon veel kijkers. Van 1,1 miljoen kijkers, zakte Gordon vorige week terug naar 869.000 kijkers.

Voordat de liefde kon beginnen, was het eerst tijd voor Weet ik veel. De kennisquiz van Linda de Mol wist zeker 1.545.000 mensen te bereiken. Hiermee scoort Linda de meeste kijkers voor RTL 4. Een week eerder bereikte Linda ook al 1,4 miljoen mensen. Met haar huidige kijkcijfers staat Linda op plek vier in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt  uit op 23,2 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: AVROTROS/Nico Kroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *