Big Brother 2021: Fietsen tot je er bij neer valt!
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: Fietsen tot je er bij neer valt!

Geschreven door Laatste update:

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother.  

Deze week stond in het teken van de halve finale. Wie gaat er door naar de halve finale en wie trekt er net aan het kortste eind. Daarnaast werd er een nieuwe kamer in het leven geroepen, namelijk de ‘white room’. 

Laatste huismeester 

Tijdens weer een spannend spel, werd deze week de allerlaatste huismeester gekozen. Bij het spel moesten de bewoners zich zo lang mogelijk vasthouden aan een paal. Dit werd natuurlijk steeds zwaarder. Jill werd op een gegeven moment zo misselijk dat ze kokhalzend naar de wc rende. Uiteindelijk trok Michel aan het langste eind en werd huismeester. Hierdoor staat hij automatisch in de halve finale. Dat Michel de nieuwe huismeester werd was wel te verwachten vond ik, aangezien hij toch wel de sportiefste is van het stel. Michel mocht ook zijn nieuwe huisregels presenteren, natuurlijk zat daar een sportregel bij.  

White room 

Julie krijgt de opdracht om haar koffers te pakken en de volgende dag het huis te verlaten voor een geheime opdracht. Ze komt terecht in de ‘white room’. Een geheel witte kamer, waar ze alleen verblijft zonder haar medebewoners, tot Big Brother omroept dat ook Jill naar de kamer moet. Zij krijgen samen een geheime opdracht. Ze moeten namelijk zoveel mogelijk fietsen op een hometrainer. Elke kilometer die ze fietsen is 30 euro waard voor de pot.  

Nominaties 

Doordat Julie vorige week de minste stemmen kreeg, was ze deze week automatisch genomineerd. Er werd heel wat afgepraat met elkaar om te kijken wie ze nog meer wilden nomineren naast Julie. Uiteindelijk viel de keus op Naomi. Michel hoopte dat zij de minste stemmen zou krijgen en dat zijn “vriendinnetje” Julie daardoor mocht blijven. Tijdens de liveshow afgelopen donderdag werd duidelijk dat zijn plannetje geslaagd was. Naomi moest het huis verlaten. Hierdoor gaan Michel, Nick, Liese, Jill en Julie de strijd met elkaar aan om in de finale van Big Brother 2021 te belanden.  

Met nog twee weken te gaan wordt de strijd steeds spannender. Vanaf komende week hebben de bewoners geen invloed meer op de nominaties. Wie denken jullie dat er volgende week genomineerd worden? Misschien wel Michel en Julie.