Streaming Releases: Stowaway, Tell Me When, The Handmaid's Tale
Bron: Netflix

Streaming Releases: Stowaway, Tell Me When, The Handmaid's Tale

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Stowaway

Een ruimtecrew vertrekt naar Mars met als missie een begin voor de mensheid te creëren. Er is echter een verstekeling aan boord. Deze verstekeling is Michael en is een programmeur die bewusteloos raakte en zo per ongeluk met het ruimteschip mee ging. Zijn verblijf in het ruimteschip zorgt voor veel problemen en de crew moet zorgen dat zij de reis naar Mars overleven. Stowaway is vanaf 22 april te zien op Netflix. 

Tell me when

Will is een echte workaholic waarvan het leven nou niet echt bepaald spannend is. Hij besluit om dit saaie leven in LA op een laag pitje te zetten om de laatste wens van zijn opa te verwezenlijken. Zijn opa had een lijst met dingen die hij wilde zien in Mexico city en dus besluit Will om de lijst van zijn opa af te werken. Tell Me When is vanaf 23 april op Netflix te zien. 

The Handmaid’s Tail 

In de Republiek Gilead heerst een schrikbewind die gebaseerd is op het oude testament waar alle rechten voor vrouwen zijn afgeschaft. De vrouwen worden door staat als broedmachines gebruikt en de staat heeft de volledige controle over de vrouwen.Offred is een van de weinige vrouwen uit de erepubliek die vruchtbaar is en leeft in een wereld waar een verkeerd woord haar dood kan betekenen.  Vanaf 30 april is de eerste aflevering van het vierde seizoen te zien op Videoland.